domingo, 22 de febrero de 2015

SERGIO VITORIA. PLAÇA DE LA MORERIA

La plaça de la Moreria és una de les places més importants i emblemàtiques de la ciutat de Sagunt. Anteriorment, en el lloc on ara està la plaça, hi havia un camp de futbol de terra que era on jugava els seus partidets de la lliga el nostre equip del poble:l’Atlètic Saguntí.

Quan eixíem del col·legi on estudiàvem, C.P. Josep Romeu, anàvem tots els amics de classe a jugar amb la nostra pilota i passàvem unes vesprades molt divertides i amenes, no com les d’ara quan els xiquets i xiquetes estan tot el dia jugant amb les consoles que només agilitzen el seu cervell i físicament tenen sobrepés i una condició física prou roïna i precària.

Amb el pas dels anys van vindre els temps de la bombolla immobiliària i els polítics municipals van decidir llevar el camp de futbol d’eixa ubicació i traslladar-lo als afores de la ciutat. I van començar a construir gran quantitat de vivendes, amb les quals es van enriquir els constructors, en detriment dels veïns del barri que utilitzàvem les susdites instal·lacions.

En tot cas van tindre una brillant idea fent esta magnífica plaça amb diferents espais oberts i molts jocs per a xiquets de diferents edats que estan plens de vesprada i els caps de setmana. Finalment varen decidir fer un xicotet pàrquing per poder aparcar els cotxes de les persones que acudeixen als comerços i dels veïns d’esta zona de la ciutat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario